potplant_m

Vi tar hand om din blomsteravdelning!

Potplant säljer och distribuerar sedan 1986 blommor och växter huvudsakligen för den Uppländska och Södermanländska marknaden.  Vi arbetar enligt ett fullservicekoncept där du upplåter en yta i din butik och vi tar hand om din blomsteravdelning. Önskar du en annan lösning är det inget som hindrar, vi anpassar oss till dina önskemål och förutsättningar. 
Vi lägger stor vikt vid relationen som vi bygger mellan dig som kund och oss som leverantör. 

Din blomsteravdelning

Vi tillhandahåller inredning och bygger upp en säljande blomsteravdelning i din butik.  Sortimentet anpassar vi efter dina konsumenters behov, profiler och vanor.

Mycket är svenskodlat

Vi samarbetar med ett flertal närliggande lokala trädgårdar och andra svenska odlare bl a Solgården och MästerGrön. På så sätt kan vi sätta krav på kvalitéten och leverera färska blommor varje dag.  Vi handlar även från pålitliga odlare i Danmark, Holland, Tyskland och Italien. 

Vi tar hand om allt

Vi besöker er butik ett antal gånger i veckan baserat på säsong och behov.
Vi tar hand om växterna i din butik tills varan blir såld. 
 

Några av våra kunder

Vi levererar och tar hand om blomsteravdelningarna hos många av  Hemköp, ICA,  Axfood och Den Svenska Matrebellens butiker m fl.

Titta gärna in i vårt bildarkiv.

Alltid fräscht och fint

Vi fyller på med fräscha växter och ser till att ni har ett säljande och bra sortiment av krukväxter, buketter och tillbehör.
 

Kontakta oss

Vi är idag en av regionens  starkaste aktörer inom segmentet säljdistribution av växter, samtidigt som vi är tillräckligt små för att behålla entreprenörskapet, drivkraften och kontakten med kunderna. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.